Dins de Nosaltres Sols!, tenim diferents projectes organitzatius i d'activisme nacionalista per tal d'aconseguir els nostres objectius.
 

Anima't a participar dins d'alguna comissió fent-nos arribar les teves ganes de participar enviant-nos un missatge.

SORTIDA LA MOLA.jpeg

Comissió excursionista

Si estàs fet tot un aventurer i estàs enamorat del nostre país, ajuda'ns a coordinar les sortides culturals pel territori, les acampades i les sortides més dures de supervivència.

Nosaltres Sols! cartell2 (A3) (1)_page-0

Comissió d'Art

Anima't a participar en la comissió més creativa! Aquí podràs demostrar el teu gran talent dibuixant cartells extraordinaris o dibuixos per fomentar el nacionalisme i l'associació.

WhatsApp Image 2021-02-01 at 5.03.10 PM.

Quins Collons!

Quins Collons és el nostre projecte exclusiu de revista de sàtira política.
Toca ser crítics i presionar de la forma més creativa i divertida possible!

Banderas internacionales

Relacions Internacionals

Estàs fet per la diplomàcia?

Nosaltres Sols! és responsable de la creació del grup OUR STRUGGLE. Aquest grup internacional agrupa associacions independentistes d'arreu del món per tal de donar a conèixer les nostres lluites i la nostra història però sobretot per compartir metodologies diferents de fomentar el nacionalisme i aprendre'n uns dels altres.
 

Musician Playing Keyboard

Comissió Musical

Aporta el teu do musical i creatiu component les cançons nacionalistes que Catalunya necessita amb el nostre equip.

iPhone

Comunicació

Participa en la comissió de comunicació realitzant diverses i dinàmiques tasques com crear "posts" per les nostres xarxes, fer conèixer l'organització fent campanyes de màrqueting o redactant els comentaris i textos sobre els fets històrics que commemorem virtualment.

Patente de preparación y tramitación

Comissió de Reglament Intern

Si tens un sentit de la justícia i ordre, ajuda'ns a redactar la normativa de l'associació per tal de garantir la convivència i coordinació dels nostres militants i dedicar-nos junts agermanats al nostre país!

Escritorio de oficina

Comissió Administrativa

Ajuda l'organització a agilitzar la feina administrativa, ja sigui per tramitar la sol·licitud de militants fins la redacció dels Estatuts o altres documents importants.