Nosaltres Sols! és una organització de joves independentistes, nacionalista i ideologicament transversal nascuda de l’esperit de lluita i valentia manifestat a les protestes de l’octubre del 2019. El canvi de paradigma que suposà Urquinaona ens empeny a continuar l’acció nacionalista.

Ens dediquem amb totes les nostres forces a fer activisme nacionalista per tal d'aconseguir els nostres objectius: 

 

- Despertar i conscienciar a tots els catalans.
- Protegir i fomentar la nostra llengua i cultura.
- Aconseguir la independencia de Catalunya!

Recollint la tradició de les entitats històriques de l’independentisme, la nostra organització es declara completament contrària a qualsevol pugna partidista. El nostre objectiu és la independència, això és, la constitució d’un Estat lliure i sobirà als Països Catalans. En aquest sentit, l’aplicació del resultat del Referèndum del Primer d’Octubre esdevé un imperatiu moral i històric. Els debats de forma seran sempre estèrils mentre Catalunya no sigui independent.

També deixem ben clar que Nosaltres Sols! considera l’autodefensa i la resistència, en totes les seves formes, com a imprescindibles davant d’una situació de repressió sistemàtica per part de l’Estat espanyol, que d’ençà el segle XVIII ocupa militarment els Països Catalans.